joi, 29 mai 2014

Mituri despre intervenţia de lifting facial

lifting facial

Rejuvenarea unui chip îmbătrânit cu ajutorul liftingului facial este una dintre cele mai populare proceduri de chirurgie plastică. Explozia veritabilă a numărului de operaţii cosmetice din ultimii ani se datorează aşteptărilor pacientelor care îşi doresc să arate mai tinere şi mai frumoase.
Iată câteva idei preconcepute referitor la această intervenţie chirurgicală:

Trebuie să ajung la o anumită vârstă ca sa pot apela la procedura de lifting facial.
Adevărul este că nu trebuie atinsă o anumită vârstă pentru a putea beneficia de avantajele unui lifting facial. Chiar dacă există ideea preconcepută ca un lifting al feţei sau al gâtului poate fi făcut doar de persoanele în vârstă, în prezent, avem la dispoziţie o gamă foarte variată de tipuri ale liftingului facial de care se pot bucura şi persoanele cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani. De multe ori este mai simplu să obţinem un aspect mai proaspăt şi mai tânăr prin intermediul unei intervenţii chirurgicale mai mici decât aşteptând momentul pentru una mai amplă şi mai complicată.

După ce am apelat la procedura de lifting facial, voi avea nevoie, cu siguranţă, şi de alte intervenţii în viitor.
Evident, nu poate fi negat faptul că un lifting facial nu este o procedură permanentă, la modul ca durează până la sfârşitul vieţii, fapt datorat tuturor factorilor care sunt implicaţi în procesul de înaintare în vârstă. Pe de altă parte, semnele îmbătrânirii, deşi vor reveni gradual, vor fi cu siguranţă mai puţin severe după un lifting facial. Liftingul facial se poate repeta odata sau de mai multe ori.

Aspectul feţei dupa intervenţia de lifting va fi unul nenatural şi lipsit de expresivitate.
Această afirmaţie nu are vreo bază reală, deoarece procedura de lifting creează un aspect cât se poate de natural, reîmprospătat şi întinerit. Aspectul de piele prea întinsă este evitat prin întinderea ţesutului de sub piele. Cu alte cuvinte, liftingul facial se realizează în ţesutul de sub ten.

Mi-aş dori un lifting, însă îmi este teamă că vor rămâne cicatrici vizibile pe faţă.
Cicatricile vor fi ascunse în cutele fiziologice ale pielii sau în păr. Prin această abordare a procedurii cu cicatrici minime, atât femeile, cât şi bărbaţii cu părul scurt se vor putea bucura de beneficiile estetice ale unui lifting facial fără vreo teamă de cicatrici vizibile după intervenţie.

Toată lumea îmbătrâneşte la fel în zona feţei, aşadar, acelaşi tip de lifting este potrivit pentru toţi.
Fals, deoarece studiile şi cercetările numeroase în acest domeniu au demonstrat faptul că îmbătrânim diferit, cu semne diferite ale înaintării în vârstă. Aşadar, medicul estetician va decide care este tipul de procedură chirurgicală cosmetică potrivită pentru fiecare pacient, în parte.

Procedurile rapide de lifting efectuate într-o oră cu anestezie locală şi timp minim de recuperare sunt eficiente şi sigure.
Greşit, fiindcă o mulţime de pacienţi au fost desfiguraţi de astfel de proceduri sau au întâmpinat o mulţime de complicaţii din cauza intervenţiilor practicate în cabinete nespecializate. Pentru rezultate durabile şi schimbări avantajoase, liftingul facial trebuie făcut de către un estetician cu experienţă şi recomandări dintre cele mai bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu