marți, 26 noiembrie 2013

Mărirea buzelor

Anumite aspecte legate de fizionomia noastră, oricât de mult și de tare ne-am dori, nu putem să lecontrolăm, deși sunt numeroase leacuri băbești care susțin contrariul. Astfel de probleme au persoanele care, încă din naștere, s-au pricopsit cu buzele subțiri. Pe de altă parte însă, nici cele cu care natura a fost ceva mai generoasă nu se pot lăuda că nu au niciun gând legat de buzele lor. Odată cu trecerea anilor, vârsta își lasă amprenta într-un mod foarte vizibil, chiar și la nivelul gurii, respectiv al buzelor.. Astfel ajungem să vorbim despre mărirea buzelor ca procedeu de modelare a acestei zone si concomitent de imbunatatire a ridurilor periorale.

Impactul emoțional al buzelor mici și subțiri

Unii dintre noi au fața disproporționată tocmai pentru că linia buzelor este mult mai subțire decât ar trebui. Astfel, indiferent de retușurile cosmetice la care recurg posesorii de buze mici, niciodată nu vor fi suficienți de credibili pentru a crea impresia dorită. Chiar și pe plan sentimental, pornesc așadar cu un deficit care îi împiedică să se accepte așa cum sunt, motiv pentru care, unii dintre ei, aleg să se interiorizeze, refuzând orice potențială șansă de socializare și, deci, de parteneriat cu o altă ființă față de care nutresc atracție fizică.
Pe lângă subțierea buzelor, laxitatea acestora determină apariția unghiurilor externe, care sunt vizibil coborâte, de o asemenea manieră încât zâmbetul, în loc să radieze de naturalețe, induce privitorilor o impresie eronată, de profundă tristețe, pe care, de fapt, purtătorul de buze mici și subțiri nu o resimte.

Mărirea buzelor – ce presupune acest procedeu medical ?

Augmentarea buzelor, respectiv mărirea acestora, în cazul în care nu aveți suficient volum, nu doar că vă va întineri și vă va fce fața mai expresivă, dar va ajuta și la restaurarea țesuturilor atrofiate din jurul gurii. Substanța de umplere a buzelor vă va fi recomandată de medicul care se va ocupa de cazul dvs., însă cel mai des se utilizează acid hialuronic.
Fie că v-ați născut așa cu buzele, fie că ele s-au degradat, în timp, odată cu vârsta, este indicat să faceți ceva în această privință. Mai mult, dacă ați ajuns să le aveți așa datorită trecerii anilor, trebuie să nu mai pierdeți timpul și să vă mobilizați, recurgând la aceasta procedura.
Injectarea propriu zisă este relativ simplă. Inainte d eprocedura s eaplica o crema anestezica pe buze care sa le amorteasca si abia dupa aceea se va recurge la procedura de umplere. Aceasta procedura este relativ simpla si se efectueaza la cabinet. Nu necesita spitalizare. Trebuie să aveți în vedere un lucru, de subliniat fiind următoarea regulă de neîncălcat: doar medicul specialist știe cum, când și cât să utilizeze din acidul hialuronic pentru umplerea buzelor. Această procedură nu trebuie efectuată acasă, sau în alte locuri neamenajate și neacreditate. Riscurile la care v-ați expune ar fi mult prea mari, iar eventualele complicații ar putea să nu mai fie remediate. Așadar, luați în considerare repercursiunile pe care le-ar avea asupra psihicului dvs. un eventual eșec din pricina faptului că nu v-ați adresat unui personal medical specializat.
Pentru perioada de recuperare, nu trebuie să vă faceți griji. Fiind vorba de o simplă injecție cu acid hialuronic, această procedură nu necesită spitalizare, iar efectele vor apărea de îndată, vizibile, astfel că imediat veți sesiza diferența. Fie că alegeți să injectați doar o buză sau amândouă, separat sau concomitent, nu va trebui să vă întrerupeți activitatea, imediat după implantul în buze putând fi din nou capabil/ă să ieșiți în lume, să vă lăsați privită, fără a fi stânjenită de modul în care veți arăta după mărirea de buze prin implant cu acid hialuronic.Substantele definitive cum sunt siliconul lichid sunt mai rara folosite datorita unor riscuri de a produce nodului in buze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu